Vaste of verschuifbare scheidingswanden

Wil je een grote ruimte opdelen? Dan is een houten scheidingswand de ideale oplossing. Scheidingswanden worden veel gebruikt in kantoren, maar ook in woningen zijn ze erg populair, vooral bij open vloerplannen.

Zoals je van ons gewend bent, worden onze scheidingswanden volledig afgestemd op jouw persoonlijke behoeften en smaak. Daarin gaan we erg ver. Je kiest zelf de afmetingen, houtsoort en extra versieringen.

Indien gewenst kan je voor een vaste scheidingswand opteren met links en/of rechts ruimte om ernaast te gaan. Dit type scheidingswand kan voorzien worden van allerlei extra’s, zoals opbergruimte (open of gesloten), plaats voor een televisie, verlichting, enz. Alles is mogelijk!

Voor particulieren of bedrijven
Thuis of op kantoor: wij bouwen stijlvolle scheidingswanden voor zowel particulieren als bedrijven en verenigingen.
Uitgebreide keuze
Bij het ontwerp van jouw scheidingswand heb je keuze uit een ruim aanbod houtsoorten en afwerkingen. Er is voor ieder wat wils.
Professioneel geplaatst
Onze schrijnwerkers zorgen dat alles tot in de puntjes wordt opgemeten en volgens plan wordt geproduceerd. Tenslotte wordt de wand zorgvuldig geplaatst.
  • team image
  • team image
  • team image
  • team image

Daarom kiest men voor Dima Interieur

01.

Ervaring

Al tientallen jaren houden wij ons bezig met houtbewerking. Dit materiaal heeft voor ons geen geheimen meer. Hierdoor kunnen wij keer op keer een perfecte houten scheidingswand opleveren.

02.

Kwaliteit

Net als een goede chef enkele de beste ingredi├źnten gebruikt, kiezen wij steevast voor hoogwaardige houtsoorten. Dat oog niet alleen mooier, maar komt ook de kwaliteit van de wand ten goede.

03.

Eigen beheer

Alle scheidingswanden worden in ons eigen aterlier vervaardigd. Van ontwerp tot plaatsing: alles gebeurt in eigen beheer door onze eigen vakmensen.

MAAK EEN AFSPRAAK OM UW PLANNEN TE BESPREKEN