Uw persoonlijke kleerkast

Iedereen heeft een andere smaak. Dat is vooral bij kleding het geval. Daarom heeft elke man of vrouw een specifieke garderobe – en dus ook andere eisen op het vlak van kleerkasten. Bij Dima Interieur komen we graag tegemoet aan deze eisen.

Wij doen veel meer dan slaapkamerkasten op maat. Ook voor maatkasten voor bureau’s, bergingen, trappen, … bent u aan het juiste adres. U droomt van een specifieke kast? Wij bouwen ze!

Alle stijlen
Wij bouwen kasten op maat in diverse stijlen, gaande van klassieke ontwerpen met draaideuren tot moderne design met schuifdeuren.
Diverse indelingen
Hoe groot uw kast is, bepaalt u zelf. Ook de indeling is helemaal vrij te kiezen. Kleerhangers, uittrekbare laden, vaste planken … alles kan.
Vele kleuren
Bij onze maatkasten voor slaapkamers, bureau’s of bergingen heeft u de keuze uit tientallen houtsoorten en kleuren. Zo past deze maatkast perfect in uw interieur.

Daarom kiest men voor Dima Interieur

01.

Ervaring

Maatkasten zijn onze specialiteit. Wij hebben al honderden kleerkasten, dressings, kantoorkasten, bergingskasten… ontworpen en gebouwd. Deze ervaring is cruciaal om een goed afgewerkt product af te leveren waar u nog vele jaren kan van genieten.

02.

Kwaliteit

Voor onze kasten op maat kiezen wij steeds voor de beste materialen, of het nu gaat om hout of scharnieren. Dat komt de levensduur van uw garderobekast ten goede.

03.

Eigen beheer

Bij Dima Interieur hebben we graag zelf de touwtjes in handen. Daarom hebben we een eigen atelier en doen we ook de plaatsing zelf. De meewerkende zaakvoerder houdt van dichtbij een oogje in het zeil.

MAAK EEN AFSPRAAK OM UW PLANNEN TE BESPREKEN