Prachtige binnendeuren

Binnendeuren doen meer dan geluid en warmte tegenhouden. Het zijn decoratieve elementen die een esthetische meerwaarde hebben in jouw interieur. Daarom moet het design afgestemd zijn op de woonstijl. Gelukkig vind je bij ons een ruime keuze aan binnendeuren.

We hebben bijvoorbeeld prachtige landelijke deuren, maar evengoed moderne exemplaren. Ook voor pivoterende deuren en schuifdeuren kan je bij ons terecht. Daarnaast zijn onze Argenta Invisidoors enorm populair. Dankzij hun onzichtbare scharnieren hebben deze designdeuren een heel strakke uitstraling.

Perfecte plaatsing
Wij hebben tientallen jaren ervaring in de bouw van binnendeuren. We zorgen tevens voor een perfecte plaatsing.
Kwaliteit
Om een lange levensduur te garanderen, kiezen wij voor het beste materiaal. Je nieuwe deur zal vele jaren meegaan.
Scherpe prijs
Onze deuren zijn verrassend scherp geprijsd. Voor grote bestellingen kunnen we zelfs een mooie korting voorzien.
Kleur naar keuze
Uw deur wordt gekleurd in een kleur naar keuze (of lak bij lakdeur). Deze is afgewerkt met 2 component polyurethaan vernis. Dat maakt uw deur kleurvast en onderhoudsvriendelijk.

Daarom kiest men voor Dima Interieur

01.

Ervaring

Binnendeuren plaatsen is niet eenvoudig. Gelukkig hebben onze vakmannen vele jaren ervaring in het installeren van binnendeuren. Ze zorgen dat alles mooi aansluit op de muur, de scharnieren geruisloos werken en de deur niet dichtvalt wanneer ze openstaat.

02.

Maatwerk

Al onze binnendeuren zijn maatwerk. Dat heeft twee voordelen. Enerzijds kan je zelf kiezen hoe jouw perfecte deur eruitziet, gaande van de houtsoort tot de afwerking. Anderzijds zal de deur perfect op de muur aansluiten.

03.

Kwaliteit

Kwaliteit staat centraal. Wij zorgen dat jouw nieuwe deuren vele jaren meegaan, dankzij:

  • Muurkast in berkenmultiplex i.p.v. MDF
  • Uitgefreesde aanslag i.p.v. een slaglat
  • Massieve omlijsting i.p.v. MDF

MAAK EEN AFSPRAAK OM UW PLANNEN TE BESPREKEN